Ontdek Haaren

De gemeente Haaren is erg centraal gelegen. Haaren heeft een ideale ligging tussen de drie grote steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. In de omgeving is dan ook veel te beleven. Kies je voor natuur? Cultuur? Wil jij graag shoppen of laat je je verrassen? Ontdek hieronder wat er in de omgeving te doen is.

Een dagje uit

Zin in een dagje uit in de omgeving? Genoeg mogelijkheden! Door de centrale ligging van gemeente Haaren is er veel te beleven in de omgeving. Er zijn een tal van leuke (pret)parken en bezienswaardigheden, denk maar aan attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel of Safaripark de Beekse Bergen. Ben je een echte museum liefhebber? Dan zijn het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum in ’s-Hertogenbosch absolute aanraders! Liever een actieve dag? Stap dan in een kano en laat je armspieren het werk doen!

VVV informatiepunten

Voor toeristische informatie over Haaren kun je bij 3 informatiepunten terecht. Er is een VVV-agentschap in de Albert Heijn in Haaren, een VVV-agentschap bij BallonAIRpoort in Haaren en een VVV-agentschap in Conferentiehotel Guldenberg in Helvoirt. Laat je bij een van deze informatiepunten inspireren of vind de informatie die je zoekt!