Een dagje uit in Haaren

Zin in een dagje uit? Bezoek gemeente Haaren. Kom je met kinderen of een groep? Geef jij voorkeur aan een sportieve- of educatieve dag of gewoon gezellig bijkletsen? In Haaren kan het. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin wandelen in Nationaal Park De Loonse & Drunense Duinen. Bezoek Kasteel Nemerlaer en laat je rondleiden, daarna kun je lekker dineren in een van de gezellige restaurants in de Gemeente. Voor een geweldige ervaring voor kinderen kun je eten in Pannenkoekenhuis Het Betoverende Bos in Esch. Wil jij liever een culinair hoogstandje? Ga dan naar Passion Cuisine. Geniet van het veelzijdige aanbod in Haaren.

Pannenkoekenhuizen

Gemeente Haaren beschikt over maar liefst 4 pannenkoekenhuizen. Bekijk ze hier.

Duinoord

Is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven met allerlei verschillende activiteiten.

Activiteiten met groepen

Natuur(lijk) dagje in Haaren

Haaren ligt midden in Het Groene Woud en heeft de natuurliefhebbers veel te bieden! Ontdek deze prachtige natuur op de fiets. Ga jij liever wandelen? Haaren en omgeving kun je ook prima wandelend verkennen. Maak met een groep een mooie wandeling door de Helvoirts Broek, dit natuurgebied ligt ten noordoosten van Helvoirt. Je kunt ook met de kinderen gaan picknicken in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Het zal je verbazen hoeveel moois je te zien krijgt!

Ontdek de natuur